![]() |
WWW | Strona główna forum | Rejestracja | Garaż | FAQ | Lista użytkowników | Galeria FKP | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
Foczka miesiąca ![]() |
|
Elektryka, audio i alarmy Wszystko co elektryczne. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Turysta
Ford Focus III FL
HB 5D
1.5 TDCi 120KM manual
2016
|
![]()
Panowie miło mi pojawić się na forum, mam nadzieję na rzeczową pomoc.
Mam FF mk3,5 z fabrycznym podstawowym modułem audio (acm F1BT-18C815-GK), jak zapewne wiecie w tej konfiguracji przy optymistycznym podejściu dźwięk można określić jako słabiutki... Na zaprzyjaźnionym forum koledzy sugerują aby wymienić acm. Mam w swoich zasobach stary moduł acm z c-maxa AM5T-18C815-XF - podobno zagra lepiej. Okazuje się, że potrzebna jest zmiana w kabelkologii i podłączeniach przy kostkach bo modułu nie można przepiąć 1:1 z uwagi na brak dźwięku. Niestety ta tajna wiedza jak to uczynić jest tajna i oprócz info, że będzie lepsze audio brak pomocy co tam należy podziałać przy kostkach połączeniowych. Może ktoś ćwiczył już taki patent i ma rozwiązanie co i jak pozmieniać? Z góry dziękuję za pomoc. |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
[MK2] Dołożenie modułu Bluetooth do radia Sony | kunte | Elektryka, audio i alarmy | 17 | 12-05-20 16:10 |
[MK2] Moduł MP3 do radia | adam248 | Elektryka, audio i alarmy | 12 | 09-01-17 00:51 |
[MK2] Moduł Bluetooth do radia 6000CD ? | langolier | Elektryka, audio i alarmy | 88 | 24-02-16 23:43 |
wymiana modułu gem na nowy POMOC | Tajson666 | Elektryka, audio i alarmy | 1 | 04-03-11 19:25 |
[MK1] Wymiana modułu GEM | jacekn74 | Elektryka, audio i alarmy | 1 | 13-10-09 10:55 |
Kontakt - |